AANBOD

Ontdek je ware potentieel door op reis te gaan naar je talenten, drijfveren, waarden en los te komen van belemmerende patronen.

Exclusieve Coaching

Check hieronder welk programma het beste bij je past. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op. Ik adviseer je graag wat jij nodig hebt om een stap verder te komen. Voor bedrijven bied ik ook maatwerk coachprogramma’s.

Zo kun je met mij werken

Ben jij klaar om die versnelling in je ontwikkeling te maken?

Ontdek wat er mogelijk is.

REVIVE

VIPDAG

Heb jij een concreet vraagstuk en zoek je een stevige sparringpartner. Op deze VIP-dag ontdek je je talenten, drijfveren en weet je wat je te doen staat. Er komt nieuwe energie vrij en je kunt weer verder.

€750,- 

RISE

1 op 1 COACHPROGRAMMA

Werk 1 op 1 met mij. In een 6 of 12 maanden programma duiken we de diepte in en kom je los van belemmerende patronen. Het meest transformatieve programma. Groeien op alle levels. Een ware ontdekkingsreis!

v.a. €2750,- 

UNLOCK

MASTERMIND

Dit halfjaarprogramma is uniek! Een combinatie van een mastermindgroep en 1 op 1 coaching. Samen met een groep gelijkgestemden groeien en jouw plek innemen. Start januari 2025. Binnenkort meer info.

early bird €1750,-

Over mij

Kim Teeselink is senior coach en heeft een passie voor het ontgrendelen van potentieel. Haar coaching is diepgaand, met lichtheid en humor. Het brengt je in contact met je waarden, kwaliteiten en dieper weten. Ze levert altijd maatwerk en is een stevige gesprekspartner voor mensen die de lat hoog leggen.

Coaching4talents. Kim Teeselink, over mij
Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Heb je nog vragen? Of plan direct iets in!