Coaching4talents, Coach Arnhem, Coach Velp
Coaching4talents, Loopbaancoaching

De mensen die mij goed kennen, weten dat ik best nuchter en ook bescheiden kan zijn. Dus toen ik me ging aansluiten bij de Droombaancoaches kwam ik mezelf wel tegen. Want dat klinkt zo groots, je droombaan. En wie ben ik om te beweren dat je je droombaan kunt creëren. Geloof ik daar eigenlijk wel in? Die droombaan? En wat geloof ik dan precies? Het kwartje viel toen iemand tegen me zei, maar jij hebt toch zelf ook je droombaan gecreëerd. Ik zal je vertellen hoe ik het zie.

Ik ben mijn eigen bedrijf als coach gestart omdat ik wilde varen op mijn talenten en ik ook de uitdaging wilde aangaan van echt iets zelf doen, iets neer te zetten. Ik kan je vertellen het is enorm vervullend. Altijd leuk? Nee natuurlijk niet. Ik kom mezelf behoorlijk tegen en twijfel ook wel eens of dit het nou is. Maar als ik me verbind met wie ik ben en waar ik voor sta, dan gaat het weer stromen en geef ik graag uiting aan mijn droombaan, mijn droombedrijf. Dat is een proces, dat creëert zich onderweg. Dat is mijn droombaanpad.

In zekere zin is het dus niet één droombaan maar een droomcarrière of droombaanpad waar ik in geloof. Waar je dus telkens sturing aan kunt geven. Omdat jij groeit als mens, omdat je omgeving is veranderd, omdat je ruimte wil maken voor een verlangen dat nu belangrijk voor je is. Het gaat om de reis die jij als persoon maakt, daarin ligt de vervulling.

Carrièretevredenheid komt niet van wat je doet, maar van wie je wordt terwijl je het doet”

– Laura Berman Fortgang

De kern is dat je zelf aan het stuur zit, dat je invloed hebt en dat je dus kunt creëren. En dat er soms meer mogelijk is dan je nu voor ogen hebt. Daar zit het droomgedeelte voor mij in. Het mogen ontdekken, je creatieve vermogens inzetten om wel een keer stil te staan bij je dromen. En je weer te verbinden met je jezelf, met je talenten en verlangens. Om daarna samen te kijken wat het betekent voor je huidige situatie. En welke keuzes jij dus hebt te maken. Ga je er iets mee doen of niet? En zo ja, wat dan precies? Daarmee wordt het dus heel praktisch en kun je er ook echt iets mee. Dat is wat we in het kort doen in het droombaanprogramma. Ik wil de deelnemers stimuleren om zelf de voorwaarden te scheppen.

Hier is wel tijd voor nodig, suddertijd….en daarom duurt het droombaanprogramma 5 maanden. In deze maanden mag je gaan dromen en krijg je ook nog de tools om je droom werkelijkheid te laten worden. Op een manier die bij je past, want dan gaat het echt voor je werken.

Hoe klinkt dit voor jou? Als ik je nu vraag of jij ja zegt tegen jezelf? Wat zeg je dan? En als ik je vraag wat je dromen zijn? Wat komt er dan in je op? Let me know!

Begint het ergens te kriebelen als je hierover leest? Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Dat je wilt onderzoeken wat je nu eigenlijk echt wilt? Dan zou je zomaar mijn ideale klant kunnen zijn. En laat dat nou onderdeel zijn van mijn droombaan. Werken met mensen die het lef hebben om voor zichzelf te kiezen en bewuste keuzes willen maken.

Er kan zomaar iets moois gaan gebeuren in 2021, als jij nu besluit om contact met mij op te nemen. Dan ontdekken we samen in een open gesprek of we een match zijn en of dit programma of een van mijn andere programma’s bij je past. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Stuur me een bericht via info@coaching4talents.nl of check www.coaching4talents.nl. Dan plannen we snel iets in!

Coaching4talents, Kim Teeselink

Over mij

Mijn naam is Kim Teeselink, eigenaar en coach bij Coaching4talents. Ik help jou je eigen antwoorden te vinden en betekenisvolle keuzes te maken. Ik werk met klanten vanuit heel Nederland, zowel face to face als online.

Wellicht vind je dit ook interessant…

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.

13 + 3 =