Coaching4talents, Coach Arnhem, Coach Velp

Wat mij betreft vraagt talentontwikkeling ook om een innerlijke transformatie.

Daarmee bedoel ik dat je jezelf gaat zien als iemand die alles al in zich heeft wat er nodig is. Die vanuit zelfliefde een diepe kern ervaart waar je op leert vertrouwen en waar vanuit je kunt gaan creëren.

Weten waar je talenten liggen is al een hele mooie stap, maar het wordt pas echt duurzaam als je ook gaat voelen dat je het waard bent.

En als je dat voelt kun je jezelf op een natuurlijke manier zichtbaar maken. Dan neem je zelf de verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. Daag je jezelf uit om je werk zo in te richten dat jij vanuit je talenten werkt. Vanuit liefde voor jezelf, omdat je diep van binnen voelt dat je het waard bent. Daar gaat het wat mij betreft om als we het hebben over persoonlijke groei. Dan zijn de stappen die je zet ook duurzaam en dat maakt talentontwikkeling dan ook duurzaam.

Wat daar echt voor nodig is: tijd en ruimte voor jezelf. Voor reflectie en groei in bewustzijn.

Alleen een paar sessies bij een coach met mooie inzichten is niet genoeg. De daadwerkelijke groei zit in de tijd daartussen. In de tijd die je neemt voor jezelf, om te zien en stil te staan bij welke stappen je zet. BEWUST. Daar ligt het goud en de duurzame groei. En daarom besteed ik daar veel aandacht aan in mijn coachtrajecten. Niet altijd makkelijk maar wel nodig.

Het vergt moed om te vertragen……maar het gaat je zo veel opleveren!

Gun jij jezelf die tijd?

Wil je meer weten over hoe ik je hierin kan ondersteunen? Let me know!

Kim

info@coaching4talents.nl

www.coaching4talents.nl

Coaching4talents, Kim Teeselink

Over mij

Mijn naam is Kim Teeselink, eigenaar en coach bij Coaching4talents. Ik help jou je eigen antwoorden te vinden en betekenisvolle keuzes te maken. Ik werk met klanten vanuit heel Nederland, zowel face to face als online.

Wellicht vind je dit ook interessant…

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.

2 + 14 =