Achtergrond

Van huis uit ben ik Bedrijfskundige en Human Resource consultant. Bij Ebbinge & Company, een gerenommeerd HR adviesbureau, heb ik veel mensen begeleid in hun zoektocht naar een passende baan. Ik wilde mezelf graag verder ontwikkelen en heb de erkende coachingsopleiding bij de Alba Academie gevolgd. Met Coaching4talents volg ik mijn hart. Mensen weer verbinden met zichzelf, met hun talenten en innerlijke kracht. Dat is wat mij drijft. 

Lees hier meer over mijn werkwijze.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ook volgens de ethische gedragscode van de NOBCO.

Blijven leren

Ik blijf graag in beweging, zowel fysiek als mentaal: door te sporten in de buitenlucht, te spelen met mijn zoon, te dansen, te koken en iets nieuws te ervarenDan voel ik me verbonden met mezelf, de natuur en de mensen om me heen.

 

Ook vind ik het belangrijk om te blijven leren en mezelf te ontwikkelen, daarom volg ik regelmatig cursussen of opleidingen. Zo heb ik onlangs de opleiding tot Natuurcoach/Wandelcoach gevolgd bij Innersteps. Daarnaast maak ik deel uit van een netwerk van coaches waar ik regelmatig mee samenkom om te reflecteren en mezelf te blijven verbeteren.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

                   Coaching4talents © 2020

     Loopbaancoach Arnhem | Lifecoach Arnhem | privacy statement