Selecteer een pagina

1 op 1 coachprogramma

‘Turn your face towards the sun and your shadows fall behind you!’

Coaching4talents, Coach Arnhem, Coach Velp

Gun jezelf deze persoonlijke reis

Je hebt een stevige en verantwoordelijke rol en al veel mooie successen behaald.

Je bent er klaar voor om nog meer van jezelf in je huidige rol te leggen. Je kent jezelf heel goed en weet wat je talenten en sterke kanten zijn. Maar in die kanten die je minder vaak laat zien of misschien zelfs hebt weggestopt zit juist jouw goud. Je mag datgene waar schaamte of onzekerheid op zit veel meer omarmen, want daar zit jouw grootste groei.

Zowel vrouwelijke als mannelijke eigenschappen zijn noodzakelijk om in je leiderschap te leggen.  Waar ik benieuwd naar ben is wat is jouw unieke combinatie van het vrouwelijke en het mannelijke in jou. En wat laat je hiervan wel en niet zien?

Een ingang om naar die kanten te kijken die je bij jezelf onderdrukt is te zien waar je wordt getriggerd. Je ziet bijvoorbeeld in je werk iemand de kantjes ervan af lopen en dat vind je behoorlijk irritant. Het raakt je omdat je dat deel ook in jezelf hebt, maar het mag er niet zijn. Je hebt geleerd vooral het masker van ‘altijd goed je best doen of hard werken’ te dragen.

Authentiek leiderschap gaat voor mij over alle facetten van jezelf omarmen. In je schaduwkanten zit onschatbare informatie. En ik help je graag om die te ontdekken

In mijn coaching combineer ik schaduwwerk met systemisch werk en ACT. Deze combinatie zorgt ervoor dat je bepaalde patronen gaat doorbreken, jezelf nog beter en vooral op een ander niveau leert kennen. En dat je vervolgens concrete stappen zet.

Je bent klaar voor mijn coaching als jij jezelf een kritische spiegel wilt voorhouden. Je hebt het prima voor elkaar. Van buiten ziet het er allemaal heel succesvol en krachtig uit. Maar vanbinnen denk je: is dit het nou of hoe lang houd ik deze schone schijn nog vol?

Je zoekt een coach die ervaren is en direct tot de kern komt. Iemand die jou spiegelt en er echt voor je is. Mijn coaching is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt en is 1:1 maatwerk.

Wanneer past dit coachprogramma bij je?

  • Je bent hoogopgeleid, goed in je vak en draagt veel verantwoordelijkheid.
  • Je hebt zowel je rationele als intuïtieve kant goed ontwikkeld maar weet het nog niet altijd in te zetten in je rol.
  • Je hebt een vol leven, maar vergeet tijd voor jezelf te maken en stil te staan bij je eigen verlangens.
  • Je wil graag direct naar de kern en staat open voor werken met systemisch- en schaduwwerk.

1 op 1 programma:
echt aandacht voor jou

Coaching4talents, lijn

Mijn halfjaar coachprogramma is voor jou als je ruimte wilt maken voor je verlangens en potentie. Een ontdekkingstocht naar jezelf en nog meer innerlijke rust en vrijheid. We doorbreken belemmerende patronen en blokkades zodat de weg vrij is om volledig vanuit je authentieke kracht te gaan leven en werken.

Een half jaar lang trek ik met je op. We plannen maandelijks een coachsessie in en tussen de sessies door kun je terecht met vragen.

 

  • 6 maanden begeleiding van mij, ik sta naast je en ben er voor je.
  • Elke maand een live coachingssessie van 2 uur.
  • We starten met een kick-off sessie van 3 uur inclusief lunch.
  • Tijdens dit traject heb je onbeperkte toegang tot mij om op elk moment te sparren als jij dat nodig hebt (telefonisch//whatsapp).
  • Tevens ontvang je een persoonlijke sessie cadeau van iemand uit mijn netwerk, afgestemd op jouw proces.
Coaching4talents-Kim Teeselink-diensten

Wat levert
de coaching op?

Je:

5

Krijgt dieper inzicht in wat je nu nog in de weg staat om volledig in je potentie te gaan staan.

5

Neemt meer je plek in, staat steviger, vanuit een goede balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

5

Doorbreekt je beperkende gedachtes en patronen.

5

Ervaart meer  lichtheid, zingeving en rust in je leven en werk.

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Sta je open om radicaal eerlijk tegen jezelf te zijn? Heb je een groot zelf reflecterend vermogen en ben je bereid om te investeren, ook qua tijd en energie.

Dan is dit exclusieve traject voor jou!