Selecteer een pagina

Workshops

Geef jouw team of organisatie een boost met uitdagende workshops over drijfveren, feedback en persoonlijk leiderschap.

Coaching4talents, Coach Arnhem, Coach Velp

Ben je op zoek naar een uitdagende workshop om je team of organisatie een boost te geven? Loopt de samenwerking in je team niet helemaal lekker en wil je hier als team mee aan de slag? Blijven je medewerkers lang in dezelfde functie hangen en wil je ze inspireren om na te denken over hun carrière? De workshops helpen je medewerkers om zich bewust te worden van zichzelf en moedigen persoonlijk leiderschap aan. In een interactieve setting is er ruimte om te oefenen en veel persoonlijke aandacht.

RealDrives Workshops

Deze workshop is bedoeld om individuele resultaten van een team samen te bespreken en in te gaan op de samenwerking als team. Bij de individuele uitslag zie je hoe mensen in elkaar steken, hoe zij hun gedrag aanpassen aan hun omgeving en welk oordeel ze over hun omgeving hebben. De verschillen tussen mensen worden hierdoor concreet benoembaar en dit biedt vaak verrassende inzichten en een nieuwe manier van kijken naar elkaar. In een RealDrives-uitslag van een team zie je niet alleen het teampatroon, maar ook hoe je dat team het beste kunt aansturen en waar de blinde vlekken van elk teamlid zitten.

5

2 dagdelen

5

Meet drijfveren, omgeving en gedrag

5

Individuele en teamprofielen

5

Optioneel: follow up met individuele coaching

5

Max 8 deelnemers

Workshop Feedback

Feedback is een essentieel onderdeel in teams en organisaties die willen ontwikkelen. Toch wordt het vaak als spannend en ongemakkelijk ervaren om feedback te geven. Terwijl het juist kan bijdragen aan een goede samenwerking en fijne sfeer. In deze workshop gaan we aan de slag met constructief feedback geven en ontvangen.

5

1 dagdeel

5

Interactieve workshop met reflectieopdrachten

5

Theorie en modellen in heldere bewoording

5

Max 12 deelnemers

Workshop Persoonlijke leiderschap

Deze workshop gaat over het nemen van regie op je eigen persoonlijke groei. Er is veel ruimte voor reflectie, bezinning en groei in zelfkennis. Er kunnen deelnemers zijn vanuit verschillende teams in de organisatie. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk plan met concreet te zetten stappen. workshops 

5

1 dagdeel

5

Leiding over je eigen leven

5

Positieve mindset ontwikkelen

5

Cirkel van invloed

5

Max 12 deelnemers

Vraag een gratis gesprek aan om te bespreken welke workshop past bij de behoeftes en doelen van jouw organisatie.

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.