lifecoaching arnhem, loopbaancoaching arnhem, coaching arnhem, coach arnhem, lifecoach arnhem, loopbaancoaching arnhem

Online coaching 

Bij online coaching of ook wel e-coaching genoemd verloopt de communicatie via de computer of telefoon. Je kunt dus locatie-onafhankelijk contact hebben. Er is geen verlies van reistijd en je kunt vanuit je eigen vertrouwde ruimte een coachgesprek voeren. Online coaching kan via Zoom/Skype, telefoon of mail. Het voordeel van videocall via Zoom/Skype is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kun je ook interactief werken met bijvoorbeeld een uitleg op een flipover of bespreking van een vooraf gestuurde huiswerkopdracht. Dat werkt heel goed en verhelderend.

Online coaching is zeker in deze tijden van de corona crisis een fijne optie. Je kunt op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten bespreken. Je hoofd leegmaken, door alles wat er nu speelt met een externe persoon te bespreken. Even afstand nemen en kijken wat voor jou nu echt belangrijk is en een concreet plan maken voor de komende weken/maanden. Je kiest zelf het moment dat je schikt en binnen jouw eigen vertrouwde omgeving achter je computer. 

 

Vaker contact

Een groot pluspunt van online coaching is dat je vaker contact kunt hebben. Het is zelfs mogelijk om wekelijks of twee keer in de week contact met elkaar te hebben. Samen stellen we een helder doel en zet jij kleine stapjes per keer. 


 
Als online life coach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik denk met je mee en geef je tips vanuit mijn ondernemerservaringen. In elk online coaching gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven en onderneming meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in je ondernemerschap? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden.
 
Wil je meer weten of online coaching uitproberen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

 

                   Coaching4talents © 2020

     Loopbaancoach Arnhem | Lifecoach Arnhem | privacy statement