Ervaringen

Elk coachtraject is weer anders. Juist die diversiteit en het maatwerk maakt het interessant. Bekijk hier hoe mijn klanten de coaching hebben ervaren.

Coaching4talents, Coach Arnhem, Coach Velp

In mijn ontdekkingstocht over hoe ik de balans tussen werk en privé kon vinden, liep Kim met mij mee. Vraaggericht en observerend stelde zij de juiste vragen en legde vrij snel de vinger op de zere plek. Meelevend, kritisch en no nonsens helpt Kim mij om tot een betere balans en juiste keuzes te laten maken. Ik geniet meer van het leven en maak nu keuzes als professional wat ik wel of niet wil doen.

Kim is een geweldige coach met een warme, rustige doch zeer professionele uitstraling. Ze stelt je op je gemak en laat de coaching goed aansluiten op wie jij bent als persoon en wat voor jou werkt.  De sessies hebben mij inzicht in mezelf, mijn emoties maar ook inzicht gegeven in mijn relaties met anderen. 

Een coachtraject bij Kim is niet vrijblijvend of makkelijk te noemen. Het is wel een traject waar ze je professioneel en met een glimlach in begeleidt. Met precies de juiste vragen en opdrachten weet ze je te prikkelen om na te denken over jezelf en de mogelijkheden die je in je hebt. Dat kan confronterend zijn, maar het resultaat is dat je jezelf beter leert kennen en van daaruit de juiste keuzes leert maken.

Kim is een prettige persoon in de omgang, communicatief sterk en heeft een flinke dosis inlevingsvermogen. Eind 2018 was ik klaar voor een nieuwe baan, maar ook voor een heuse carriereswitch. Kim heeft mij goed geholpen met het concreet maken van wat ik zoek in mijn nieuwe werk, waar ik energie van krijg en welke functie en taken bij mijn kwaliteiten passen. Kim heeft me ook tussen de sessies door goed begeleid, zodat ik goed voorbereid was voor mijn sollicitatiegesprekken. Na het vinden van een baan heb ik ook nog een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt voor in mijn nieuwe baan. Erg fijn!

Kim is een hele prettige persoonlijkheid. Ze is betrokken, rustig en kan goed luisteren. Ze stelde de juiste vragen om de kluwen van gedachten in mijn hoofd te ontwarren. Ze hielp me (weer) te voelen dat ik de dingen op mijn manier mag en kan doen. 

In het intensieve traject van bijna een jaar heb ik Kim leren kennen als een pragmatisch en doelgerichte coach die met een haarscherpe analyse snel tot de kern van het vraagstuk weet te komen. En ja, de transformatie die ik heb ingezet was af en toe best spannend en confronterend maar door haar persoonlijke en warme stijl van coachen voelde ik me altijd op mijn gemak. Als resultaat van het traject heb ik een beter beeld van mezelf gekregen, weet ik beter op mijn gevoel te vertrouwen en neem ik makkelijker regie en verantwoordelijkheid over mijn leven. Een waardevol resultaat dankzij de deur die Kim bij mij geopend heeft. 

Kim heeft mij geholpen in het dichter bij mezelf komen. Ik ben bij haar terechtgekomen omdat ik een loopbaancoach zocht waar ik een klik mee wilde hebben en die werkt met een methode die concreet en duidelijk is en toch ook persoonlijk. Kim heeft mij gecoacht op meer dan alleen mijn loopbaan. Zij keek steeds naar mij als totaal persoon en de dingen die er op dat moment speelden. Bedankt Kim, dat je mij hebt geholpen om een weg in te slaan die heel goed voelt.

Na een aantal jaar geworsteld te hebben met mijn beroep als huisarts besloot ik te stoppen. Samen met Kim Teeselink ben ik op onderzoek gegaan wat ik dan wel wilde gaan doen. Tot mijn verbazing kon ik kiezen om dit in de open lucht te doen. We hebben een vijftal wandelingen gemaakt waarbij zij mij aan het werk heeft gezet om te ontdekken wat ik wilde doen. De gesprekken gaan niet alleen over werk maar over veel meer. Kim stelt je op je gemak waardoor je je open kan stellen voor haar begeleiding. Nadat ik in eerste instantie radicaal ander werk wilde gaan doen, heb ik uiteindelijk besloten wel als arts door te gaan maar in een ander werkgebied. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik leuk werk heb.

In een periode waarin ik niet goed wist waar ik heen wilde met mijn loopbaan heeft Kim me goed geholpen en de handvatten gegeven om erachter te komen wat een goede volgende stap is. De gesprekken waren erg fijn en open. Ook een gesprek gehad terwijl we wandelden door Sonsbeek, wat zorgt voor een leuke afwisseling!

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.

9 + 13 =