Carola_Doornbos_Fotografie-0609.jpg

GRATIS GROEISESSIE

Voor ambitieuze vrouwen die voelen dat er meer in zit en helder willen krijgen wat ze nu eigenlijk zelf willen. 

 

GEEF JE HIER OP OM SAMEN MET MIJ TE ONDERZOEKEN WAT JIJ NODIG HEBT OM EEN STAP TE GAAN ZETTEN.

Welke stap dat weet je nog niet, maar dat er iets moet gebeuren dat voel je aan alles. 

 

 

Zodat je meer rust en focus ervaart en doet waar je echt blij van wordt. Passend bij wie jij bent en wat jij wilt in het leven. Je eigen ambities volgend. Omdat je alleen dan echte voldoening gaat ervaren.

Tijdens de Groei Sessie gaan we dieper in op jouw specifieke situatie en geef ik je 3 persoonlijke tips waarmee jij nu al de eerste stappen kunt gaan zetten. Bovendien krijg je als bonus mijn e-book  '7 mindsets voor het creëren van je droombaan'.

 

Zet vandaag de eerste stap en vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om in gesprek te gaan.

Thanks! Message sent.

Carola_Doornbos_Fotografie-0829.jpg

ERVARINGEN VAN KLANTEN

In mijn ontdekkingstocht over hoe ik de balans tussen werk en privé kon vinden, liep Kim met mij mee. Vraaggericht en observerend stelde zij de juiste vragen en legde vrij snel de vinger op de zere plek. Meelevend, kritisch en no nonsens helpt Kim mij om tot een betere balans en juiste keuzes te laten maken. Ik geniet meer van het leven en maak nu keuzes als professional wat ik wel of niet wil doen. 

 

Kim is een prettige persoon in de omgang, communicatief sterk en heeft een flinke dosis inlevingsvermogen. Eind 2018 was ik klaar voor een nieuwe baan, maar ook voor een heuse carriereswitch. Kim heeft mij goed geholpen met het concreet maken van wat ik zoek in mijn nieuwe werk, waar ik energie van krijg en welke functie en taken bij mijn kwaliteiten passen. Kim heeft me ook tussen de sessies door goed begeleid, zodat ik goed voorbereid was voor mijn sollicitatiegesprekken. Na het vinden van een baan heb ik ook nog een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt voor in mijn nieuwe baan. Erg fijn!

Kim heeft mij geholpen in het dichter bij mezelf komen. Ik ben bij haar terechtgekomen omdat ik een loopbaancoach zocht waar ik een klik mee wilde hebben en die werkt met een methode die concreet en duidelijk is en toch ook persoonlijk. Kim heeft mij gecoacht op meer dan alleen mijn loopbaan. Zij keek steeds naar mij als totaal persoon en de dingen die er op dat moment speelden. Bedankt Kim, dat je mij hebt geholpen om een weg in te slaan die heel goed voelt.

Een coachtraject bij Kim is niet vrijblijvend of makkelijk te noemen. Het is wel een traject waar ze je professioneel en met een glimlach in begeleidt. Met precies de juiste vragen en opdrachten weet ze je te prikkelen om na te denken over jezelf en de mogelijkheden die je in je hebt. Dat kan confronterend zijn, maar het resultaat is dat je jezelf beter leert kennen en van daaruit de juiste keuzes leert maken.

In het intensieve traject van bijna een jaar heb ik Kim leren kennen als een pragmatisch en doelgerichte coach die met een haarscherpe analyse snel tot de kern van het vraagstuk weet te komen. En ja, de transformatie die ik heb ingezet was af en toe best spannend en confronterend maar door haar persoonlijke en warme stijl van coachen voelde ik me altijd op mijn gemak. Als resultaat van het traject heb ik een beter beeld van mezelf gekregen, weet ik beter op mijn gevoel te vertrouwen en neem ik makkelijker regie en verantwoordelijkheid over mijn leven. Een waardevol resultaat dankzij de deur die Kim bij mij geopend heeft.