Persoonlijk leiderschapscoaching

Voor senior professionals, coaches en ondernemers die klaar zijn voor de next step in persoonlijke groei.

Een ontdekkingsreis in jezelf. Naar je eigenheid. Benut je talent en ontgrendel je potentieel!

Exclusieve Coaching

Ben jij die hardwerkende ondernemer of coach maar haal je nog niet genoeg uit de potentie van je bedrijf? Of werk je als senior professional op een mooie positie maar heb je het gevoel dat er meer in je zit? Wil jij succesvoller worden en steviger in je schoenen staan? Saboteer jij (onbewust) je eigen doelen en dromen? 

Op zich gaat het prima maar je weet er is een deel van mij dat ik niet laat zien of genoeg inzet. Wat heb jij nodig om echt je volle potentieel te benutten? Zodat je veel meer gemak, voldoening en verbinding ervaart. Onzekerheid en onrust kunnen je remmen in het zetten van belangrijke stappen in jouw groei.

Ik ga je helpen om je te verdiepen in wie je werkelijk bent. Want daar zit je inspiratie en eigenheid om te leven en werken zoals jij dat wilt. Als ervaren coach help ik je inzicht te krijgen in belemmerende patronen om zo weer beweging te creëren.

Maak meer impact met wie je echt bent!

Coaching4talents, Kim Teeselink, visie

Mijn coaching is voor jou als je diep naar jezelf durft te kijken. Je voelt dat je een krachtige, inspirerende persoonlijkheid bent en het tijd is om dit nog meer in je werk te leggen. Waar wil jij voor gaan?

Je zoekt een coach die ervaren is en direct tot de kern komt. De coaching is altijd afgestemd op wat jij nodig hebt en is maatwerk. Je weet dat je iets anders nodig hebt dan de gangbare leiderschaps- en businesscoachingtrajecten, een traject waarin het volledig draait om jou en jouw potentieel.

Zo kun je met mij werken

Ben jij klaar om die versnelling in je ontwikkeling te maken?

Ontdek wat er mogelijk is.

REVIVE

VIPDAG

Heb jij een concreet vraagstuk en zoek je een stevige sparringpartner. Op deze VIP-dag ontdek je je talenten, drijfveren en weet je wat je te doen staat. Er komt nieuwe energie vrij en je kunt weer verder.

€750,- 

RISE

1 op 1 COACHPROGRAMMA

Werk 1 op 1 met mij. In een 6 of 12 maanden programma duiken we de diepte in en kom je los van belemmerende patronen. Het meest transformatieve programma. Groeien op alle levels. Een ware ontdekkingsreis!

v.a. €2750,- 

UNLOCK

MASTERMIND

Dit halfjaarprogramma is uniek! Een combinatie van een mastermindgroep en 1 op 1 coaching. Samen met een groep gelijkgestemden groeien en jouw plek innemen. Start januari 2025. Binnenkort meer info.

early bird €1750,-

Talent krijgt pas waarde als je het benut

- Zig Ziglar -

Wat anderen zeggen

“In mijn ontdekkingstocht over hoe ik de balans tussen werk en privé kon vinden, liep Kim met mij mee. Vraaggericht en observerend stelde zij de juiste vragen en legde vrij snel de vinger op de zere plek. Meelevend, kritisch en no nonsens helpt Kim mij om tot een betere balans en juiste keuzes te laten maken.”

Wat anderen zeggen

“Kim is een geweldige coach met een warme, rustige doch zeer professionele uitstraling. Ze stelt je op je gemak en laat de coaching goed aansluiten op wie jij bent als persoon en wat voor jou werkt.  De sessies hebben mij inzicht in mezelf, mijn emoties maar ook inzicht gegeven in mijn relaties met anderen.”

Over mij

Kim Teeselink is senior coach en heeft een passie voor het ontgrendelen van potentieel. Haar coaching is diepgaand, met lichtheid en humor. Het brengt je in contact met je waarden, kwaliteiten en dieper weten. Ze levert altijd maatwerk en is een stevige gesprekspartner voor mensen die de lat hoog leggen.

Coaching4talents. Kim Teeselink, over mij
Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Heb je nog vragen? Of plan direct iets in!