Persoonlijk leiderschap in je loopbaan

Lig jij wel eens wakker van je werk? Twijfel je misschien over wat je wilt. Ergens diep van binnen voel je dat het anders kan, dat er meer in je zit. Het komt er alleen nog niet uit. Je maakt geen keuzes en blijft cirkels draaien in je hoofd.

Herkenbaar?

Het kan echt anders. Ontdek je talenten en drijfveren en zoek uit wat er echt bij je past. Zo kun je weer vanuit zelfvertrouwen keuzes maken die echt bij jou passen. En dat geeft betekenis aan je werk en leven. Want als jij doet wat je goed kan en weer plezier ervaart in je werk, dan heeft dat ook invloed op je privéleven. 

In mijn praktijk begeleid ik talentvolle professionals die het verlangen voelen om aan de slag te gaan met hun persoonlijk groei. Dit zijn vragen zie vaak gesteld worden:

 • Wat zijn mijn talenten?

 • Ik weet wat ik wil, maar iets houdt me tegen een stap te zetten.

 • Hoe haal ik meer uit mezelf?

 • Ik heb altijd op mijn ratio gevaren, hoe luister ik meer naar mijn gevoel?

 • Is dit het nu?

 • Ik ben de grip kwijt, hoe weet ik weer wat ik zelf wil?

 • Ik krijg geen energie van mijn werk, hoe kan ik er weer plezier in krijgen?

 • Ik kan niet meer genieten omdat ik veel druk ervaar, hoe kom ik weer meer bij mezelf?

_MG_1898©MUPH,2_LR.JPG

Alles begint bij jezelf,

leer jezelf beter kennen en er gaat een wereld voor je open

 

 

1- op 1 traject 

Ga samen met mij het avontuur aan. Het avontuur van ontdekken, van dichter bij jezelf komen en bewuste keuzes maken. 

Een traject start altijd met een intake. In dit intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken en bespreken we de verwachtingen. Een traject bestaat uit verschillende face to face en online sessies. Altijd op een inspirerende locatie en soms ook in de natuur.

Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht krijg in je talenten, drijfveren, wensen en ook de belemmerende overtuigingen. In het traject wordt gebruik gemaakt van de RealDrives en Jane© Talenten Methodiek. 

Alleen inzicht is niet voldoende, je moet het ook kunnen toepassen in je dagelijkse leven. Daarom maken we een concreet plan van aanpak waar je zelf in gelooft en waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

Carola_Doornbos_Fotografie-0687_edited.j

 

Dit traject gaat dieper dan de gemiddelde loopbaancoaching en is super persoonlijk. Het gaat over jou, over jouw passies en wat jouw zingeving biedt. Over ontdekken wie je bent en waar jij van gaat stralen. Je gaat meer naar je gevoel luisteren en ontdekt waar jouw kracht ligt. En het is heel concreet, je zult direct de impact zien in je leven.

 

In het talenttraject:

 • ontdek je je talenten en drijfveren

 • werk je aan je zelfvertrouwen om jezelf uit te spreken en de lead te nemen.

 • ga je knopen doorhakken

 • ontwikkel je een persoonlijk plan en concrete acties voor de toekomst

 • geef ik je handvatten en tools die je direct kunt inzetten

Wil je concreet aan de slag met je persoonlijke groei, in een vertrouwde veilige omgeving en met een professionele coach die je helpt om helderheid en overzicht te krijgen?

Ik ga graag samen met je aan de slag! Gun jezelf deze persoonlijke reis!

kaarten internet.JPG

Ben je er nog niet helemaal uit?

dat snap ik!

Wil je even overleggen of het bij jou past?

 

Ik plan graag een oriënterende (video) belafspraak in. Dan kijken we waar je staat, wat je wil en

of dit programma bij je past. Het is namelijk niet voor iedereen geschikt, het vergt commitment in tijd en geld om alles uit het programma te halen. Ik kijk ernaar uit je te spreken!