Kim-Teeselink-logo-klein.png
Carola_Doornbos_Fotografie-0730.jpg

 Mensen weer verbinden met zichzelf, met hun talenten en innerlijke kracht. Dat is wat mij drijft. Ik kan enorm genieten van de energie die ik weer zie stromen bij de mensen waar ik mee werk. Iedere keer vind ik het weer een uitdaging om te ontdekken wat iemand nodig heeft om vooruit te komen. Dat houdt het ook spannend, de afwisseling, het unieke van elk mens.

Vanuit mijn Bedrijfskundige achtergrond en ervaring als human resource consultant kan ik goed aansluiten bij diverse vraagstukken en achtergronden. Bij de Alba Academie heb ik een erkende coachingsopleiding gevolgd en door de jaren heen aangevuld met diverse cursussen en trainingen. Ik ben gecertificeerd voor werken met de RealDrives en Jane© Talenten Methodiek.

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk ook volgens de ethische gedragscode van de NOBCO.

Blijven leren

Ik blijf graag in beweging, zowel fysiek als mentaal: door te sporten in de buitenlucht, te spelen met mijn zoon, te dansen, te koken en iets nieuws te ervarenDan voel ik me verbonden met mezelf, de natuur en de mensen om me heen.

 

Ook vind ik het belangrijk om te blijven leren en mezelf te ontwikkelen, daarom volg ik regelmatig cursussen of opleidingen. Daarnaast maak ik deel uit van een netwerk van coaches waar ik regelmatig mee samenkom om te reflecteren en mezelf te blijven verbeteren.