Selecteer een pagina
Coaching4talents, Kim Teeselink

Ik werk het liefst met mensen die vanuit nieuwsgierigheid naar zichzelf durven te kijken. Echt open staan voor diepgaande groei. Of je nou een senior professional, coach of ondernemer bent, je bent welkom. Ik ben er voor die mensen die geen tijd nemen voor reflectie, maar wel willen blijven groeien. Snelle denkers. Die zelf verantwoordelijheid nemen voor innerlijke processen. Samen ontdekken we waar de oorsprong ligt van datgene waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Je hoeft hiervoor niet diep in het verleden te graven maar wel aankijken wat dienend is voor jouw proces. Wat jij nu nodig hebt.

 

Mijn achtergrond

Als kind wilde ik manager worden bij een groot bedrijf. Daarom ging ik Bedrijfskunde studeren in Groningen. Mijn interesse in psychologie en mensen bracht mij ertoe om mijn carrière te starten als HR-consultant bij Ebbinge in Amsterdam, waar ik 7 jaar heb gewerkt.  In die periode (2013) heb ik ook de erkende coachopleiding gevolg bij de Alba Academie. Daar voelde ik aan alles dat ik mijn echte talenten kwijt kon in het coachingsvak en hier ben ik toen ook voor gegaan. Een sprong in het diepe met het opzetten van een eigen praktijk, een hele reis die me nog steeds veel voldoening brengt.

Ik ga steeds een laagje dieper in mijn eigen ontwikkeling, laat los wat mij niet meer dient. Nog bewuster geniet ik van mijn gezin, ben ik veel in de natuur en kan ik enorm genieten van het ontdekken van een klein winkeltje met unieke items of als ik bij een onbekend maar toch erg goed toneelstuk beland. Je komt mij tegen in een design boutique hotel, maar ook midden in de natuur in een tent, het avontuur belevend.

Coaching4talents, NOBCO, EMCC
Coaching4talents, NOBCO coach

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO. Ook vind ik het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen, daarom volg ik regelmatig cursussen of verdiepende opleidingen. Ik neem mijn vak serieus en reflecteer daarom regelmatig samen met collega’s in intervisie of supervisie.

Mijn visie

In deze tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt en veel mensen druk ervaren is het extra belangrijk tijd te nemen voor jezelf en uit te zoeken wat je echt wilt en waar je aan wilt bijdragen. Coaching is een effectief middel om in te zetten, het nodigt uit tot reflectie en vergroot je bewustzijn. Ik geloof dat het een cruciale factor is in de steeds veranderende wereld om diepgaande zelfkennis te hebben en je te kunnen verbinden met je eigen kern. Wanneer je leeft en werkt vanuit je eigenheid en jouw waarden ga je meer zingeving en lichtheid in je leven ervaren. Ik bied graag een plek om hieraan bij te dragen.

Mijn werkwijze

Mijn stijl is energiek, warm en doortastend. Ik combineer diepgang met een praktische insteek en werk op maat. Per individu kijk ik wat ik inzet en waar jij echt iets aan hebt in je proces.  Ik werk graag in de natuur, een extra bron. Als we in de natuur zijn, voelen we ons vaak meer verbonden, met onszelf, elkaar en onze omgeving. Mijn klanten ervaren deze sessies altijd als diepgaand en inspirerend.

Wil jij verdieping en eigenheid ontwikkelen bij een senior coach? Dan ben je van harte welkom. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende gratis intake.

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.