Coaching4talents, Kim Teeselink

Coach voor
hoogopgeleide professionals

Voor mensen die architect willen zijn van hun eigen carrière en leven. Die geen tijd nemen voor reflectie, maar zichzelf wel beter willen leren kennen. Voor professionals die altijd in mooie functies zijn gerold en nu denken, maar wat wil ik zelf eigenlijk? Voor mensen die het verlangen voelen dichter bij zichzelf te komen. Soms loop je voor je gevoel vast en weet je even niet meer hoe het verder moet. Coaching brengt beweging en zorgt ervoor dat jij weer met vertrouwen en hernieuwde energie in het leven staat.

Mijn achtergrond

Als kind wilde ik manager worden bij een groot bedrijf. Daarom ging ik Bedrijfskunde studeren in Groningen. Mijn interesse in psychologie en mensen bracht mij ertoe om mijn carrière te starten als HR-consultant bij Ebbinge in Amsterdam, waar ik 7 jaar heb gewerkt.  In die periode (2013) heb ik ook de erkende coachopleiding gevolg bij de Alba Academie. Daar voelde ik aan alles dat ik mijn echte talenten kwijt kon in het coachingsvak en hier ben ik toen ook voor gegaan. Een sprong in het diepe met het opzetten van een eigen praktijk, een hele reis die me nog steeds veel voldoening brengt.

Ik ga steeds een laagje dieper in mijn eigen ontwikkeling, laat los wat mij niet meer dient. Een medische diagnose heeft me hierbij geholpen, het gaf mij het zetje om echt naar mijn gevoel te gaan luisteren. Nog bewuster geniet ik van mijn gezin, ben ik veel in de natuur en kan ik enorm genieten van het ontdekken van een klein winkeltje met unieke items of als ik bij een onbekend maar toch erg goed toneelstuk beland. Je komt mij tegen in een design boutique hotel, maar ook midden in de natuur in een tent, het avontuur belevend.

Coaching4talents, NOBCO, EMCC
Coaching4talents, NOBCO coach

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO. Ook vind ik het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen, daarom volg ik regelmatig cursussen of verdiepende opleidingen. Zo volg ik nu de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) opleiding. Ik neem mijn vak serieus en reflecteer daarom regelmatig samen met collega’s in intervisie of supervisie.

Mijn visie

In deze tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt en veel mensen druk ervaren is het extra belangrijk tijd te nemen voor jezelf en uit te zoeken wat je echt wilt en waar je aan wilt bijdragen. Coaching is een effectief middel om in te zetten, het nodigt uit tot reflectie en vergroot je bewustzijn. Ik geloof dat het een cruciale factor is in de steeds veranderende wereld om diepgaande zelfkennis te hebben en je te kunnen verbinden met je eigen kern. Wanneer je leeft en werkt vanuit je eigenheid en jouw waarden ga je meer zingeving en lichtheid in je leven ervaren. Ik bied graag een plek om hieraan bij te dragen.

Mijn werkwijze

In de coaching werk ik vanuit het gedachtengoed van Acceptance & Commitment Therapy. Met de zes vaardigheden die ACT omvat kan iedereen leren omgaan met de eigen pijn van het leven. Of dat nu stress, onzekerheid, je niet goed genoeg voelen, verdriet over verlies van je baan of niet verder komen en blijven hangen. Je leert te zijn met wat is en veerkracht ontwikkelen om te gaan doen wat echt belangrijk voor je is. Zo ontwikkel je psychologische flexibiliteit en sta je lichter en vrijer in het leven.

Ik werk daarnaast graag met creatieve werkvormen en een systemische kijk. Ook ben ik gecertificeerd voor werken met de RealDrives en Jane® Talenten Methodiek. over mij

Mijn stijl is rustig, open en doortastend. Ik combineer diepgang met een praktische insteek en werk op maat. Per individu kijk ik wat ik inzet en waar jij echt iets aan hebt in je proces.  Ik werk graag in de natuur, een extra bron. Als we in de natuur zijn, voelen we ons vaak meer verbonden, met onszelf, elkaar en onze omgeving. Mijn klanten ervaren deze sessies altijd als diepgaand en inspirerend.

Ben je nieuwsgierig of coaching iets voor jou is? Wil jij verdieping en eigenheid ontwikkelen bij een senior coach? Dan ben je van harte welkom. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende gratis intake.

Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Wil jij erachter komen
wat je nu écht wilt? Laten we
contact opnemen.