RealDrives vormt een goed uitgangspunt bij een individueel coachingstraject. Er wordt een online vragenlijst toegestuurd. Het invullen van de vragenlijst vraagt circa 15 minuten. In het eerste gesprek wordt het persoonlijke rapport besproken.

 

In een RealDrives uitslag - de RealDrives driekhoek - kan naast iemands voorkeur (drijfveren), worden afgelezen met welke bril iemand naar zijn omgeving kijkt en hoe iemand doet en handelt. Je kunt hierdoor ook precies zien hoe iemand zijn gedrag aanpast aan zijn omgeving. 

 

RealDrives meet zes verschillende drijfveren en gebruikt voor iedere drijfveer een andere kleur. Ieder gebied wordt voorgesteld als een cluster van zes ingekleurde hexagonen. Iedere verdeling van kleuren geeft een uniek patroon. Alle mensen zijn verschillend en ieder mens heeft zijn eigen patroon.

 

Tussen de drie gebieden liggen drie coachingsvragen: " Is dit een omgeving die bij je past?" " Voel je je lekker bij dit gedrag?" en " Werkt dit gedrag in deze omgeving?" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

RealDrives in coachingstrajecten

Eenmalige RealDrives sessie

Wil je geen uitgebreid coachingstraject, maar wel graag inzicht in je drijfveren en gedrag? Dan kun je kiezen voor een test en uitgebreide nabespreking. Je investeert hiervoor een bedrag van €300,-. Mocht je hierna nog meer gesprekken willen hebben dan wordt een offerte op maat gemaakt.

                   Coaching4talents © 2020

     Loopbaancoach Arnhem | Lifecoach Arnhem | privacy statement