_MG_2006©MUPH,2_LR.JPG

VIP-DAG

TALENT &

NATURE

Ontdek je talenten

voor meer energie & focus

in je persoonlijke groei

Neem de regie over je persoonlijke groei

Je hebt hard gewerkt de afgelopen jaren en een mooie carrière opgebouwd. Ook heb je al diverse trainingen en opleidingen gevolgd. Je hebt jezelf al aardig ontwikkeld, maar waar je nou echt goed in bent? Dat vind je lastig om precies te benoemen.

 

Je bent niet de enige, veel vrouwen in mijn praktijk weten niet wat hun talenten zijn. Zij vinden het lastig om te benoemen waar ze nu echt goed in zijn. Dat vind ik echt zonde, want om een  carrière te hebben die echt bij je past moet je wel weten waar je talenten liggen. Dat is de basis en van daaruit kun je sturing geven aan je eigen loopbaan. Je kan keuzes gaan maken die ècht jij jou passen. Dat is toch een heel mooi streven?

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Maar weet je niet waar te beginnen om de potentie eruit te halen? Wil jij nu aan de slag met je talenten dan is deze VIP-dag en aanvullende coaching echt iets voor jou.

Gun jezelf een 1 op 1 Vipdag!

Hoe zit de Vip-dag en coaching eruit?

  • Voordat we beginnen aan de dag is er een telefonisch intakegesprek. In dit gesprek kan jij aangeven welke doelen je wilt halen en bespreken we de focus van de VIP-dag. 

  • We spreken af op een mooie locatie in het midden van het land of in de omgeving van Arnhem. We kunnen hier zowel binnen als buiten in de natuur werken en opdrachten doen. De dag start op 9:30 en eindigt om 16:30 uur. Er wordt goed voor ons gezorgd met heerlijke koffie en thee en een uitgebreide lunch.

  • Je krijgt een rapportage van de Jane® talentenanalyse en een uitgebreide toelichting. Uniek aan deze talententest is dat het ook inzicht geeft in je blinde vlek en compensatietalent. Het is daarmee een hele uitgebreide talentenanalyse. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concreet actieplan om meer regie te nemen over je persoonlijke groei.

  • Omdat ik het belangrijk vind dat je echt iets gaat doen met de inzichten hebben we nog twee maanden contact en plannen we 2 follow-up coachsessies. In deze individuele sessies krijg je hulp bij de verdere implementatie van de inzichten en plannen. We hebben aandacht voor belemmerende gedachtes en patronen. 

  • Gedurende onze samenwerking mag je onbeperkt gebruik maken korte telefonisch coaching of mailcontact. Om je te ondersteunen bij praktische zaken die je tegenkomt in het proces. 

Wat levert het op?

_MG_2054©MUPH_LR.JPG
  • Je krijgt helderheid over je talenten en ambities en waar jij jezelf nog verder in wilt ontwikkelen.

  •  Je weet waar je in kunt uitblinken, maar ook wat je tegenhoudt om te groeien (je blinde vlek).

  • Je hebt hernieuwde energie om werk te maken van je ambities en keuzes te maken die echt bij jou en je talenten passen.

  • Je maakt een persoonlijk stappenplan waarmee je focus aanbrengt en je doelen realiseert.

Wil je deze Vip-dag inzetten voor je persoonlijke groei. Geef je op via onderstaand formulier. 

Elke maand heb ik plek voor 2 VIP-dagen.

 

Ik neem contact met je op om de planning te bespreken.

Thanks! Message sent.