REVIVE

VIPDAG

 

Stap uit de dagelijkse sleur en ga tijdens de VIP-dag aan de slag met het vraagstuk waar jij al een tijd mee speelt.

 

Op naar de next step in jouw persoonlijke groei!

 

€750,-

 

Pak de regie en boost je energie en focus

 

Ben je toe aan nieuwe inspiratie, verandering of gewoon even stilstaan bij je verlangens?

Gun jezelf dan deze  exclusieve VIP-dag. Een 1 op  1 dag waarbij je een frisse blik op je vraagstuk en een geweldig mooie stip op je nieuwe horizon zet. Echt tot de kern komen. 

De VIP-dag is voor professionals, ondernemers en coaches die toe
zijn aan een verdieping in persoonlijk leiderschap.

Sta je op een kruispunt en wil je onderzoeken welke kant je op gaat bewegen of ben je al een tijdje bezig als ondernemer en stroomt het even niet. In deze dag laat ik jou weer verbinden met jouw essentie, met wat voor jou belangrijk is. Om vanuit daar bewuste keuzes te kunnen maken.

Ik laat je weer voelen wat jouw superpowers zijn, je gaat je weer verbinden met wat je echt goed kan, van nature. En je krijgt helder waar je jezelf nog klein houdt. Hierdoor wordt ook duidelijk wat er nodig is om jouw groeiversneller te maken.

Voor als je (nog) geen traject wilt volgen maar wel interesse hebt om je te verdiepen in je persoonlijk leiderschap, dan kun je deze losse VIP-dag boeken.

Deze dag wordt ook ingezet door klanten die al eerder een traject bij mij hebben gevolgd en weer een stap verder zijn en toe zijn aan een verdieping of moment van reflectie.

 

Herken jij het volgende?

 

  • Beken je nog te weinig kleur in je leiderschap of ondernemerschap?
  • Word je geleefd door de waan van de dag en wil je stilstaan bij wat jij nu eigenlijk wilt?
  • Weet je dat je meer in je hebt dan er nu uitkomt?
  • Wil je een nieuwe koers maar weet je niet hoe dit te verwezelijken?
  • Heb je al een tijd een vraagstuk waar je heel graag eens met een stevige gesprekspartner over wilt sparren?

Ga mee op avontuur!

Tijdens de VIP-dag pakken we jouw vraagstuk aan. We gaan de diepte in en vertalen de inzichten naar jouw dagelijkse praktijk, zodat je weet wat je te doen hebt en wat je moet doen om je wensen/doelen te behalen. De vragen kunnen heel divers zijn maar hebben altijd te maken met het kijken naar wat er nu nodig is om beweging te creëren. Om je een idee te geven hierbij wat voorbeelden van vraagstukken.

Het sparren over uitdagingen in de huidige functie, op gebied van leiderschap of carriere. Een ondernemer die niet tevreden is met de resultaten en nu twijfelt of er een vaste baan nodig is. Het willen onderzoeken van je talenten en drijfveren, waar word jij blij van? Het willen kijken naar je leiderschap, waar kan jij nog meer van jezelf in je leiderschap leggen?

 

 

 

 

Coaching4talents-Kim Teeselink-diensten

Wat levert
de coaching op?

Je:

5

Ontdekt hoe jij kan groeien op jouw eigen manier

5

Gaat vol zelfvertrouwen staan voor wie je bent en wat je kunt en hebt inspiratie om nog meer van jezelf te laten zien

5

Krijgt hernieuwde energie en focus.

5

Je ontdekt jouw onbenut potentieel en gaat die vertalen naar jouw next step.

Persoonlijk en op maat

Coaching4talents, lijn

Tijdens deze VIP-dag duiken we in jouw vraagstuk. We kijken samen naar wat jij te doen hebt om beweging te creëren. In jezelf en wellicht ook in je team of onderneming.

Je leert jezelf weer een stukje dieper kennen en krijgt helder waar jouw grootste potentie ligt. Om nog meer van jezelf in je leiderschap en ondernemerschap te leggen.

IN DE NATUUR

We zitten op een inspirerende locatie in de natuur. Dit kan op verschillende plekken in Nederland. Het is een geheel verzorgde dag met heerlijke lunch en lekkers.

  • 10:00 – 16:00 uur
  • Op een inspirerende locatie in de natuur
  • Investering: €750,- ex. Btw.

 

 

Ervaringen

‘Ik voelde dat er een verandering mocht aankomen dat ik mijn potentie mag gaan staan. En tegelijkertijd blokkeerde iets me.

En toen kwam Kim, zij ziet je, voor wie je werkelijk bent. Ze ziet je grootsheid en confronteerde mij, met een speelse blik met hoe ik mij zelf nog te klein maak. Ze liet mij voelen dat alles al in mij aanwezig is. En ja ook waar ik mij zelf nog saboteer, met “ja, maar” of met een valse bescheidenheid.

Ze bracht mij in contact met de leider in mij en hoe ik meer leiderschap kan nemen over mij zelf. En ik ervaar het. Mijn kracht. Mijn focus is veranderd en helder, En heb het meteen in actie omgezet en al in de eerste aanpassingen gemaakt. Dat wat niet meer klopt, heb ik al losgelaten’.

Ervaringen

Daar waar ik mij geblokkeerd voelde, is er nu ontspanning, rust en het voelt alsof mijn shine weer terug is! Het klopt weer en dat geeft energie. Diep dankbaar.

Kim is scherp, zuiver, praktisch en is een prachtige stuwende kracht. Ik kan je van harte aanbevelen met haar samen te werken.

-Elise-

Over mij

Kim Teeselink is senior coach en heeft een passie voor het ontgrendelen van potentieel. Haar coaching is diepgaand, met lichtheid en humor. Het brengt je in contact met je waarden, kwaliteiten en dieper weten. Ze levert altijd maatwerk en is een stevige gesprekspartner voor mensen die de lat hoog leggen.

Coaching4talents. Kim Teeselink, over mij
Coaching4talents, Contact met Kim Teeselink

Boek nu deze heerlijke VIPDAG!